Katalógus

Szerkesztő

Meseszobák.blog.hu

Az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy olyan megoldást kínáljunk, ami szebbé teszi a gyerekek környezetét, de nem jár bonyolult és nehezen kivitelezhető feladatokkal a szülők részéről. Dekorációs öntapadókat kínálunk, melyeket egy kis kézügyességgel egyszerű felhelyezni, és pillanatok alatt mesebirodalmat varázsolhatunk a kicsik szobájának falára. Nem lényegtelen, hogy ez egy egyedi igényekre szabott megoldás, hisz a mintákat és a méreteket önök választhatják ki. A technológiáról bővebben az információk menüpont alatt olvashat, míg a szerkesztőben hozzá is láthat a tervezéshez. Ha letölti katalógusunkat előre összeállított csomagokból is választhat. Reméljük ön is megrendelőnk lesz!

Címkék

Archívum

Online szerkesztő a meseszobák.hu-n

2012.01.31. 07:06 - Indy79

Címkék: szerkesztő

Egyedi szerkesztőprogramunkban pillanatok alatt összeállíthatod saját, személyre szabott dekorációs csomagodat. A program kezelése rendkívül egyszerű, de ha mégis probléma adódna, a lenti leírásban reméljük gyorsan megtalálod a megfelelő választ.

 

A szerkesztő használata:


A szerkesztő alatti színmintákból válaszd ki a fal alapszínét. Ezzel közelítőleg megfelelő színű alapot biztosíthatsz.


Következő lépésként válaszd ki a megfelelő kategóriát. A „vissza” gomb segítségével később visszaléphetsz a többi kategóriához is. A kategóriák közt szabad átjárás van, ami annyit tesz, hogy tetszés szerint keverheted a mintákat. A kategóriák az egyszerűbb ábraelérést teszik lehetővé.


A választott kategórián belül megjelennek a használható figurák. Ezeket a képeket tartalmazó sáv jobb és bal oldalán görgetheted tovább. Az elemeknél láthatja a minimális méretet és az ehhez tartozó alapárat.


Ha kiválasztottad a neked tetsző figurát, klikkelj rá. Ezt követően a grafika megjelenik a szerkesztőfelületen. Minden figuránál, amit a képre szeretnél illeszteni, így kell eljárni.


A szerkesztőfelület 1x1 méteres hálókat jelöl. Ez segít neked, hogy eleve akkora méretű képet tudj összeállítani, amekkora a rendelkezésre álló falfelület.
A szerkesztőben látható grafikát tetszés szerint mozgathatod. Ehhez klikkelj a képre, majd az egérgombot nyomva tartva húzd arrébb a mintát.


A figurákat keretező téglalap sarkában lévő jelre kattintva méretezheted át a grafikákat. Az egérgombot nyomva tartva húzd ezt a pontot attól függően, hogy kicsinyíteni vagy nagyítani szeretnél. (Minden elemnek van egy minimális és egy maximális mérete, mely a gyártásból adódik.)


Amennyiben szeretnél eltávolítani egy elemet, csak klikkelj a keret jobb felső sarkában található X-re.


A jobb oldali tükrözés ikon segítségével tükrözheted a grafikai elemeket.


Amennyiben a képek takarják egymást, a bal alsó sarokban lévő ikonokkal választhatsz, hogy melyik ábrát szeretnéd az előtérbe hozni, illetve a háttérbe küldeni. Ehhez jelöljd ki az ábrát, majd klikkelj a megfelelő ikonra! Több ábra esetén ismételd meg a kattintást!


A szerkesztő oldalsó és alsó részén elhelyezett nyilakkal görgetheted a szerkesztendő falfelületet jobbra-balra valamint fel és le.


A szerkesztő alatti mezőben folyamatosan nyomon követheted az ábralistát, a méreteket és az árakat.


Ha szeretnéd megtekinteni az összeállítást, klikkelj a megnézem gombra. Ekkor a program egy képet generál, melyet tetszés szerint letölthetsz vagy kinyomtathatsz. Ez szintén ingyenes szolgáltatás, így akár kreatív játékként is alkalmazhatod a szerkesztőt, amivel együtt szórakozhatsz gyermekeddel.


Ha elégedett vagy az összeállítással klikkelj a megrendelem gombra. Ekkor már csak a szükséges rendelési adatokat kell kitöltened.

Bátran próbáld ki szerkesztőnket a www.meseszobak.hu oldalon, hisz ez nem kerül semmibe! Amennyiben előre összeállított ábráinkból és csomagjainkból szeretnél válogatni, töltsd le katalógusunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://meseszobak.blog.hu/api/trackback/id/tr304011784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása